lördag 26 september 2009

Hemsidan...

I dag har jag tagit de väldigt lugnt. Första dan på ganska länge så jag passade på att fixa lite med hemsidan. Somman är ju över så en ny liten höstlig hemsidan kommer när jag är klar!

Vi har badat lille Rocco också. Stackan i går när han var med oss på tur i skogen så blev han biten av jordgettingar. 3 bon har hundarna hittat. Jag gillar dom inte och lille kille han blev jättesjuk så jag fick bära hem honom. Ingen bra börja på första skogsrundan. I dag har har tagit igensig med rågor. Han är allt lite busig lilen krabbat.

Alla Baileys valpar har blivit små engergi packert som hittar på massor bus hos sina mattor och hussar. Även valparna på Star Hatch är små huliganer. Den där Bailey han för över sin genergi valparna! Vi går och väntar och väntar på att Milena ska valpar. Och om snart en vecka kan jag ultraljuda mina flickor! De är så spännande jag hoppas Verkligen att dom är dräktiga. Amy märks de inget nämn värt på men Kira ser man nästan på blicken. Fast de har man tagit lärdom av att inte lita på.

I Morrn är de dags för Uppfödarutbildning igen..Vi är ett gäng som träffas. Man lär sig alltid nåt och få tips och ide.

Nu ska vi tända i brasan och myssa i soffan med vovarna och Julia

Kram